Fabienne' Black-Eyed ' Crab Cakes este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, pudră de muștar, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri Jalapeno.
Instrucțiuni
1
Bateți coaja de lămâie, pudra de muștar, condimentele de fructe de mare, pudra de ceapă și ardeiul cayenne împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De Muștar
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați mazăre cu ochi negri la amestecul de coajă de lămâie și zdrobiți cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul și maioneza în amestecul de mazăre; pliați ușor carnea de crab și parmezanul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Nonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.