Fabienne' s 'Black-Eyed' Crab Cakes

Fabienne' s 'Black-Eyed' Crab Cakes
Fabienne' Black-Eyed ' Crab Cakes este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, pudră de muștar, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri Jalapeno.

Instrucțiuni

1
Bateți coaja de lămâie, pudra de muștar, condimentele de fructe de mare, pudra de ceapă și ardeiul cayenne împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați mazăre cu ochi negri la amestecul de coajă de lămâie și zdrobiți cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul și maioneza în amestecul de mazăre; pliați ușor carnea de crab și parmezanul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabmeatCrabmeat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(Keebler)(Keebler)
3
Formați amestecul de mazăre în chiftele de 5 uncii.
4
Se toarnă firimiturile de pâine într-un castron puțin adânc și se presează chiftelele în pesmet, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Așezați chiftelele pe o farfurie și dați-le la frigider până la răcire, cel puțin 30 de minute.
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; prajiti prajiturile pana se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista