EZ Petrecere brânză minge

EZ Petrecere brânză minge
Nevoie de un gluten gratuit, primal, și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? EZ Party Cheese Ball ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită, cremă de brânză, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Petrecere Cu Brânză, Petrecere Cu Brânză, și Petrecere Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Procesați carnea de vită uscată, pansamentul în stil Italian și crema de brânză într-un robot de bucătărie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Transferați într-un castron mediu. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se forma într-o minge, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista