EZ Cheezy Pie
Rețeta EZ Cheezy Pie poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 2,53 USD per porție. Acest desert are 983 de calorii, 14 g de proteine și 61 g de grăsime per porție. Un amestec de zahăr, ouă, coji de plăcintă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscuiții Vegani Cheezy, Crostinii Cheezy Anghinare și Burgerii Cheezy Broccoli Quinoa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Adăugați 1/2 cană de zahăr și extract de vanilie.
Se amestecă până la omogenizare.
Adăugați ouăle. Bateți până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Turnați amestecul în coji de patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Scoateți și lăsați să stea 5 minute.
Într-un castron mic, combinați smântâna și 3 linguri de zahăr.
Se amestecă bine, apoi se întinde jumătate din amestec peste fiecare plăcintă.
Dați plăcintele la cuptor pentru 15 minute.
Scoateți și răciți peste noapte. Înainte de servire, acoperiți fiecare plăcintă cu 1 cană de căpșuni.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.