Reuben Braids

Reuben Braids
Împletiturile Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți piept de vită conservat, muștar dijon, buruiană de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Împletituri De Cardamom, Împletituri De Pâine, și Împletituri De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Desfaceți un tub de aluat semilună pe o foaie de copt ungreased; sigilați cusăturile și perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Spread jumătate din carne de vită corned de umplere în jos centrul de dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-in.- benzi largi în termen de 1 în. de umplere. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante la un unghi peste umplere; capetele de etanșare. Repetați cu aluatul de semilună rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Ungeți albusul de ou peste împletituri; presărați semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4
Coaceți la 375 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă timp de 5 minute înainte de a tăia în felii. Refrigerați resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista