Bea cartea: Garrick Club Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $2.92 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de apă sifonată, suc de lămâie, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Timp pentru o băutură: Pegu Club, Book-Club Buck, și Club de carte + aperitive de secară cu castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un cojitor de legume sau un cuțit de curățat curățați lămâia, având grijă să îndepărtați doar coaja galbenă și nu miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați coaja în castron sau ulcior.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Suc de lămâie decojită, măsurați 3 uncii de suc (stoarcerea unei lămâi suplimentare, dacă este necesar) și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Adăugați maraschino și zahăr în castron cu coaja de lămâie și amestecați până când zahărul și maraschino sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați gin, suc de lămâie și apă sau gheață. Se amestecă până se combină. Se acoperă cu apa sifonată răcită și se servește.