Espresso Frappe
Espresso Frappe ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 398 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, apă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Espresso Caramelizat Frappe, Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați laptele și smântâna într-o tigaie de sticlă de 9 x 13 inci și puneți-o la congelator timp de 2 până la 3 ore. La fiecare 30 de minute, răzuiți gheața care se formează cu o furculiță pentru a crea un amestec moale, înghețat. Amestecul înghețat poate fi făcut cu 1 zi înainte, depozitat în congelator acoperit cu folie de plastic.
Într-un blender, combinați amestecul înghețat de lapte și smântână cu espresso și sirop simplu. Se amestecă până se omogenizează. Se toarnă în pahare decorative de servire și se acoperă cu prăjiturile sfărâmate.
Într-o cratiță, combinați apa și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Luați tigaia de pe foc și răciți siropul. Orice sirop răcit suplimentar poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 lună.