Espresso De Ciocolată Germană

Espresso De Ciocolată Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați espresso de ciocolată germană. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 155 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte de calitate premium, nucă de cocos, espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes de ciocolată germană cu glazură Espresso, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu; se toarnă espresso peste ciocolată, amestecând până se topește ciocolata. Se amestecă lichiorurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în cupe individuale. Completați fiecare porție uniform cu frișcă și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista