Espresso Caramelizat Frappe
Frappe espresso caramelizat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 100 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, gheață, lapte degresat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Espresso Caramelizat Frappe, Espresso Frappe, și Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și espresso; se amestecă până se dizolvă cafeaua.
Se toarnă într-o tavă cu cuburi de gheață; înghețați 4 ore sau până când este ferm.
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță grea mică la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți încă 5 minute sau până când sunt aurii.
Se ia de pe foc; amestecați cu grijă în 2 linguri de apă cu un bici (amestecul va balona puternic).
Combinați zahărul caramelizat, laptele și amestecul de cacao într-un blender; procesați până se amestecă bine. Cu blenderul pornit, adăugați cuburi de gheață de cafea, câte 1 pe rând; procesați până se omogenizează.
Adăugați gheață zdrobită; procesați până se omogenizează.