Escarole cu slănină, curmale și vinetă caldă de nucă

Escarole cu slănină, curmale și vinetă caldă de nucă
Escarola cu slănină, curmale și vinaigretă caldă de nucă este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare de mare, bucăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată caldă de Kale cu slănină, curmale, migdale, șalotă crocantă și parmezan - Iowa Girl Eats, Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci, și Escarole Cu Usturoi Prăjit, Curmale Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Combinați escarola, curmalele și nucile într-un castron mare. Gatiti slanina in tigaie medie la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
NuciNuci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați slănină în bol cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați picăturile din tigaie; adăugați ulei de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se pune la foc mic.
5
Se adaugă șalotă;saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați oțet și bateți pentru a amesteca. Condimentează vinaigreta cu sare de mare și piper negru. Adăugați treptat pansament cald în salată, aruncând în strat. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista