Enchiladas de fasole neagră vegetariană este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 532 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de bulion de legume, sos de roșii, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Enchiladas De Fasole Neagră Vegetariană, Enchiladas De Fasole Vegetariană, și Enchiladas De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și ardeiul gras în ulei fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați fasole neagră, porumb și cremă de brânză; amestecați bine. Condimentează cu chimen, sare și piper. Se fierbe până când amestecul de fasole este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din căldură.
4
Așezați cilantro, ardei verzi și lichid, salsa, sos de roșii, bulion de legume, suc de lămâie, usturoi și oregano într-un robot de bucătărie; amestecați până la neted, aproximativ 10 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Răspândiți aproximativ 1/3 amestec de salsa de cilantro în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Pâine Cu Nuci și Stafide
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Întindeți amestecul de fasole uniform în centrul fiecărei tortilla și presărați cu 1 cană brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pâine Cu Nuci și Stafide
7
Rotiți tortilele în jurul umpluturii de brânză și fasole și aranjați enchiladas în vasul de copt pregătit, coaseți părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se toarnă amestecul de salsa de cilantro rămas peste enchiladas și se presară cu restul de 1 cană de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
3 Linguri De Ulei Vegetal
Dientes De Ajo
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Garnisiți cu avocado, roșii și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.