Empanadas de Pollo (cifre de afaceri de pui)
Rețeta Empanadas de Pollo (cifre de afaceri de pui) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, foi de patiserie puf, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Carne De Vită (Empanadas), Empanadas-Carne De Vită Cifre De Afaceri, și Cifre De Afaceri Cu Roșii Dulci (Empanadas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie de 8 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă pătrunjelul, usturoiul și ardeiul.
Se presară făina și se amestecă bine.
Bateți în bulion. Reduceți căldura la minim. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana cand amestecul este ingrosat.
Amestecați puiul și măslinele și gătiți timp de 3 minute sau până când puiul este fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se lasă să se răcească 10 minute. Condimentează cu sarea și piperul negru măcinat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți sau tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 9 pătrate, făcând 18 în total.
Rulați pe o suprafață ușor înmuiată sau ridicați și întindeți fiecare pătrat la dimensiunea de 4x4 inci.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de pui în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face un triunghi și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Așezați empanadele pe foaia de copt. Strângeți marginile empanadelor cu o furculiță.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când empanadele se rumenesc.