El Dorado Ciocolată Caldă
El Dorado ciocolata calda este un fără gluten băutură. Această rețetă face 4 porții cu 810 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lichior de scorțișoară, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Caserola Mexicană El Dorado, și Chili con Queso El Dorado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul și 2 linguri de apă împreună într-o cratiță cu fundul greu. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu. Descoperiți și continuați să gătiți, învârtind tigaia, dar fără a amesteca, până când zahărul este un caramel auriu închis, 7 până la 10 minute. (Ar trebui să miroasă ușor ars.) Trageți tigaia de pe foc și turnați cu grijă 1/4 cană de apă în caramel. Aveți grijă; se poate stropi foarte mult.
Bateti pana se omogenizeaza si lasati sa se raceasca. (Caramelul ARS poate fi ținut până la 2 săptămâni la temperatura camerei.)
Când este gata de servit: puneți 3 linguri de caramel ars în 4 căni sau căni și acoperiți uniform cu ciocolata tocată. Aduceți laptele la foc mic într-o tigaie medie la foc mediu. Trageți tigaia de pe foc și adăugați Goldschlager și rom; se toarnă peste ciocolată.
Serviți ciocolată caldă El Dorado cu o lingură pentru a amesteca straturile împreună.