Eglefin La Grătar Umplut Cu Lămâie Și Ierburi
Eglefinul la grătar umplut cu lămâie și ierburi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $7.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sare kosher, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește la cuptor cu sare umplut cu ierburi și lămâie, Cina de duminică: pește prăjit umplut cu lămâie și ierburi, și Roșii La Grătar Cu Ierburi Și Lămâie.
Instrucțiuni
Porniți grătarul la foc mare. Între timp, așezați peștele pe o tavă mare sau o tăietură și acoperiți ambele părți ale peștelui cu ulei.
Presărați cantități generoase de sare și piper pe ambele părți. Umpleți cavitatea peștelui cu lămâie, ierburi și ceapă verde.
Scoateți peștele de pe tavă și așezați-l direct pe grătar și gătiți (aproximativ 10 minute pe inch), asigurându-vă că răsturnați la jumătatea procesului. Când ați terminat, transferați pe o tavă sau o placă curată și scoateți capul. Mutați corpul peștelui pe platoul de servire.
Îndepărtați stratul de piele deasupra. Folosind o lingură de servire sau o spatulă metalică, găsiți stratul superior de oase și serviți carnea care se află deasupra. În acest moment, ar trebui să puteți îndepărta oasele din peștele întreg, lăsând doar carnea rămasă pe platou.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.