Eglefin Bulbuc Coace

Eglefin Bulbuc Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți cu bule de eglefin. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $6.92 pe portie. O porție conține 445 calorii, 64G de proteine, și 16g de grăsime. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de eglefin, brânză ușoară de cheddar, file de eglefin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Coacere Ușoară De Eglefin, Ghimbir Bulbuc, și Gadilat - Roz Bulbuc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Aranjați fileurile de pește în fundul vasului de caserolă pregătit și presărați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Puneți felii de ceapă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește
4
Întindeți crema de supă de ciuperci peste tot și acoperiți cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, sau până când bule și fulgi de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista