Eglefin afumat și prăjituri cu ierburi

Eglefin afumat și prăjituri cu ierburi
Eglefinul afumat și prăjiturile de pește din plante sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 260 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, cartofi, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dublu Eglefin Fishcakes, Gratin de eglefin afumat, și Supă Afumată De Eglefin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191° (190C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați eglefinul afumat într-un vas de copt cu 3 lingurițe de apă. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți timp de 15 minute, până când se încălzește. Descoperiți și lăsați să se răcească, apoi fulgi în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Amestecați eglefinul în fulgi, piureul de cartofi, ceapa verde, pătrunjelul, coaja și sucul de lămâie și muștarul împreună într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
EglefinEglefin
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
CartofiCartofi
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți amestecul în 12 prăjituri.
6
Așezați făina într-un vas mic, oul bătut în altul și firimiturile de pâine într-un al treilea fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
7
Rotiți fiecare tort de pește în făină, apoi înmuiați-l în ou și acoperiți-l cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. În loturi, adăugați prăjiturile și gătiți aproximativ 5 minute, întorcând o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se servește fierbinte.
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista