Eggnog Semifreddo

Nevoie de un băuturi fără gluten și vegetariene? Eggnog Semifreddo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ROM, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nuga de migdale Semifreddo cu sos de ciocolată dulce-amar (Semifreddo al Torrone), Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt brun Eggnog glazura, și Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mediu și amestecați cu un bici.
Gatiti laptele intr-o cratita grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti). Adăugați treptat lapte fierbinte la amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand constant.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață până când crema se răcește la temperatura camerei (aproximativ 15 minute), amestecând frecvent. Se amestecă iaurtul, romul și vanilia; se toarnă amestecul într-un bol de sticlă. Acoperiți și puneți în congelator 8 ore.
Scoateți amestecul din congelator; lăsați să stea 15 minute.
Se pune într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.