Eggnog Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Eggnog Fudge. Această rețetă face 4 porții cu 672 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nuci pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggnog Fudge, Eggnog Fudge, și Eggnog Fudge.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de 8 " x4 " cu folie de aluminiu; folie de unt și puneți deoparte.
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță grea de 4 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Spălați crisalele de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o perie de patiserie înmuiată în apă fierbinte. Introduceți un termometru pentru bomboane în amestecul de ouă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand termometrul Inregistreaza 23
Scoateți tigaia de pe foc și răciți amestecul de zahăr, netulburat, până când temperatura scade la 190 (15 până la 18 minute.)
Se amestecă nucile pecan și restul de 3 ingrediente; bateți cu o lingură de lemn până când fudge se îngroașă și începe să-și piardă luciul (5 până la 8 minute).
Se toarnă bomboane în tigaie pregătită. Se răcește complet; tăiat în pătrate.