Eclairs De Ciocolată

Eclairs De Ciocolată
Eclairs de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 731 calorii. Dacă aveți unt, procente de grăsime, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eclairs De Ciocolată, Eclairs De Ciocolată, și Eclairs De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umplere: într-o cratiță medie, încălziți laptele și fasolea de vanilie la fierbere la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 15 minute. Într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați amidonul de porumb și bateți puternic până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți amestecul de lapte fierbinte rămas, rezervând cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare înapoi în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se ingroasa si fierband lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
7
Se lasă să se răcească ușor. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând ușor plasticul pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit. Crema poate fi făcută cu până la 24 de ore în avans. La frigider până la 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Patiserie: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Aliniați o tigaie cu hârtie pergament. Într-o cratiță mare, aduceți apa, untul, sarea și zahărul la fierbere rulantă la foc mediu-mare. Când fierbe, scoateți imediat tigaia de pe foc. Amestecând cu o lingură de lemn, adăugați toată făina simultan și amestecați tare până când toată făina este încorporată, 30 până la 60 de secunde. Reveniți la căldură și gătiți, amestecând, 30 de secunde. Răzuiți amestecul într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosiți un mixer manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se amestecă la viteză medie. Cu mixerul în funcțiune, adăugați 3 ouă, 1 ou la un moment dat. Opriți amestecarea după fiecare adăugare pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Se amestecă până când aluatul este neted și lucios și ouăle sunt complet încorporate. Aluatul trebuie să fie gros, dar ar trebui să cadă încet și constant din bătătoare atunci când le ridicați din castron. Dacă aluatul se agață încă de bătătoare, adăugați restul de 1 ou și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mare, țevi lungimi de grăsime de aluat (aproximativ dimensiunea și forma unui hot dog jumbo) pe foaia de copt căptușită, lăsând 2 centimetri de spațiu între ele. Ar trebui să aveți 8 până la 10 lungimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Spălarea ouălor: într-un castron, bateți oul și apa împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
13
Periați suprafața fiecărui eclair cu spălarea ouălor. Folosiți degetele pentru a netezi orice umflături de puncte de aluat care rămân la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
(Keebler)(Keebler)
14
Coaceți 15 minute, apoi reduceți căldura la 375 de grade și coaceți până se umflă și se rumenesc ușor, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Încercați să nu deschideți ușa cuptorului prea des în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
15
Se lasă să se răcească pe foaia de copt. Așezați un vârf simplu de patiserie de dimensiuni medii peste degetul arătător și folosiți-l pentru a face o gaură la sfârșitul fiecărui eclair (sau pur și simplu folosiți vârful degetului). Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de dimensiuni medii, introduceți ușor crema în eclairs, folosind doar suficient pentru a umple interiorul (nu le umpleți complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
16
Glaze: într-o cratiță mică, încălziți crema la foc mediu doar până fierbe. Opriți imediat focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
17
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
18
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se bate până se topește și se omogenizează. Puneți deoparte și păstrați cald. Glazura poate fi făcută cu până la 48 de ore în avans. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare și reîncălziți într-un cuptor cu microunde sau peste apă fierbinte când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
19
Scufundați vârfurile eclairurilor în glazura caldă de ciocolată și așezați-le pe o tigaie. Se răcește, neacoperit, cel puțin 1 oră pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista