Easy Slow Cooker Dip Franceză

Easy Slow Cooker Dip Franceză
Easy Slow Cooker Dip franceză necesită aproximativ 7 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 525 calorii, 59G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 9. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de friptură, bulion de vită, supă de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Easy Slow Cooker Dip Franceză, Easy Slow Cooker Dip Franceză, și Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din friptura și puneți-l într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coada FripturăCoada Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați bulionul de vită, supa de ceapă și berea. Gatiti la setare scazuta timp de 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Supă De CeapăSupă De Ceapă
BereBere
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Împărțiți rulourile franceze și întindeți-le cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola FrancezăRola Franceză
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți 10 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se taie carnea pe diagonală și se pune pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
CarneCarne
7
Serviți sosul pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux brut ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista