Easy Skillet Apple Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 648 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați înghețată cu unt-pecan, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cojiți merele și tăiați-le în pene groase de 1/2 inch. Aruncați merele cu scorțișoară și 3/4 cană zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Măr
3
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu; adăugați zahăr brun și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc și se pune 1 bucățărustă în tigaie peste amestecul de zahăr brun. Puneți amestecul de mere peste piecrust și acoperiți cu restul de piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Crustă De Plăcintă
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateti albusul de ou pana se spumeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Periați partea superioară a piecrustului cu albus de ou; se presară cu 2 linguri. zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Crustă De Plăcintă
7
Tăiați 4 sau 5 fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până se rumenesc și Bulbuc, ecranând cu folie de aluminiu în ultimele 10 minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar. Se răcește pe o grătar cu 30 de minute înainte de servire.