După-șuncă de vacanță pe biscuiți
Șuncă după vacanță pe biscuiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, șunca și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă laptele doar până se umezește. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați de 8-10 ori.
Pat sau rola la 1/2-in. grosime; tăiat cu o făină 2-1 / 2-in. tăietor de biscuiți.
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 425 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o tigaie mare, sotează șunca și ceapa în unt timp de 3-4 minute sau până când ceapa este crocantă-fragedă. Se amestecă bulionul, sosul Worcestershire și piperul.
Combinați făina și laptele până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Amestecați ușor ouăle și pătrunjelul.
Împărțiți biscuiții calzi în jumătate orizontal; top cu amestec de șuncă.