Dungeness crab și Brandade de fasole de moștenire

Dungeness crab și Brandade de fasole de moștenire
Crabul Dungeness și Brandada de fasole de moștenire necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 172 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tulpina de țelină, sare kosher grosieră, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dungeness crab și Brandade de fasole de moștenire, Fierbinte Dungeness Crab Dip, și Dungeness Crab Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea cu apă rece; așezați în marecratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 2 inci; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgere.Întoarceți fasolea în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați suficientapă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 până la 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați tulpina de țelină, morcovul și ceapa. Adu-l la fiert. Reduceți căldura; fierbeți la foc mic până cândfasolele sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Scoateți dincăldură.
7
Adăugați 1 linguriță sare grosieră; lasa fasolelese răcește în lichidul de gătit. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți înlichid de gătit. Înainte de utilizare, scurgeți fasolea,rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Vas de copt ușor cu unt de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Combinați crabul, brânza cheddar,maioneza, muștarul, sucul de lămâie și sosul Worcestershiresauce într-un castron mediu; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se topește untul într-o cratiță marecăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se adaugă șalotă; saut până lamoale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
12
Adăugați țelină tocată, usturoi și cayenne; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
13
Adăugațifasole și 1/4 cană lichid de gătit; gătiți până laîncălzit, zdrobind fasolea grosier,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
14
Adăugați brânza Crescenza; se amestecă până se topește. Îndoiți amestecul de crab și2 linguri de pătrunjel. Se condimentează cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Transferați la coacerea pregătită dish.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Răciți brandada de crab descoperită până la rece,apoi acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Coaceți brandadeuncovered până când se încălzește și se amestecăîncepe să buleze la margini, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Se presara cu 2 linguri patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
19
Servicald cu felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1
Brânza Crescenza este o brânză cu lapte de vacă moale, fabricată în mod tradițional în Italia. Căutați-l la magazinul dvs. local de brânzeturi sau comandați-l online frombellwethercheese.com sau mozzco.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1
Încercați o California crocantă
2
Chardonnay cu aperitive. Ne placecabinele de pâine de tort 2007 Napa Valley
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
3
Chardonnay (39 USD). Este luminos și fructat,cu note de coajă de lămâie și pere. Vinăria din valea apei, care a fost fondată în 1973, este condusă în prezent de patru membri ai familiei de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista