Duminică Brunch Coace

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sunday Brunch Bake ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 286 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză triplă cheddar, cârnați de porc pentru micul dejun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Duminică Brunch Coace, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Duminică Brunch: Hangtown Fry.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Bateți ouăle și smântâna cu biciul până se omogenizează bine.
Se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 10 min. sau până când amestecul de ouă este setat ușor. Între timp, gătiți cârnați, ciuperci și ceapă în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 min. sau până când cârnații sunt gata, amestecând ocazional.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F. Puneți roșiile peste stratul de ou; acoperiți cu amestec de cârnați și brânză.
Coaceți 30 min. sau până când centrul este setat.