Duminică Brunch Coace

Duminică Brunch Coace
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sunday Brunch Bake ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 286 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză triplă cheddar, cârnați de porc pentru micul dejun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Duminică Brunch Coace, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Duminică Brunch: Hangtown Fry.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Bateți ouăle și smântâna cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 10 min. sau până când amestecul de ouă este setat ușor. Între timp, gătiți cârnați, ciuperci și ceapă în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 min. sau până când cârnații sunt gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgere.
6
Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F. Puneți roșiile peste stratul de ou; acoperiți cu amestec de cârnați și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Coaceți 30 min. sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista