Dulce Ceapa Iaurt Dip

Dulce Ceapa Iaurt Dip
Dulce ceapa iaurt Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, brânză feta, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Iaurt și Feta Dip, și Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si zaharul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mic, amestecand des, 15-20 de minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Lăsați să se răcească 5 minute; se toacă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se amestecă împreună amestecul de ceapă caramelizată, iaurtul și ingredientele rămase într-un castron mediu. Acoperiți și răciți 30 de minute sau până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista