Dublu Umplute Biscoff Cookie-Uri

Dublu Umplute Biscoff Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Biscoff umplute dublate. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, biscoff crunchy spread, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Biscoff de casă cu glazură de brânză cremă Biscoff, Biscoff Snickerdoodles Umplute, și Brioșe Cu Mere Umplute Biscoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un suport de mixer electric, bateți untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Adăugați ouă și vanilie, biscoff cremos și amestecați până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Puneți făina și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se adaugă în aluat și se amestecă la viteză mică până se combină. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Aluatul va rămâne lipicios și umed. Puteți pune la frigider aluatul timp de aproximativ 1/2 oră pentru a avea un aluat mai ferm cu care să lucrați sau puteți lucra cu aluatul așa cum este, dar o parte din acesta se va agăța de mâini în timp ce îl umpleți cu Biscoff-ul rămas. Am ales să lucrez doar cu aluatul așa cum este pentru că nu am avut răbdarea să-l dau la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
5
Scoateți o lingură mare de aluat și aplatizați-o în palma mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de Biscoff crocant întins în mijloc. Apoi pliați aluatul de biscuiți înapoi, astfel încât să sigileze și să acopere Biscoff-ul întins în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie UntCookie Unt
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
7
Coaceți aproximativ 12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Scoateți și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista