Dublu Ciocolata Glazurate Gogoasa Găuri

Dublu Ciocolata Glazurate Gogoasa Găuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați găurile de gogoși cu glazură dublă de ciocolată. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 140 de calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găuri De Gogoși De Ciocolată Glazurate De Casă, Ușor De Casă Glazurate Gogoasa Găuri, și Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, zaharul, cacao, praful de copt si sarea intr-un castron mare; pus deoparte. În castron mediu, bateți ouăle, iaurtul și untul. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină împreună cu ciocolata tocată până se combină complet. Se răcește la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Pe suprafața de lucru cu făină, întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Ștampila afară gogoasa găuri cu bine presarata cu faina 1 1/4-inch rotund cutter și locul pe placa ușor presarata cu faina sau tigaie. Re-rulați resturile după cum este necesar. Puneți la frigider bucățile de aluat în timp ce încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În oală mare de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul la foc mediu până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți bucățile de aluat din frigider și folosind lingura cu fante, aruncați cu grijă 1/2 din găurile de gogoși în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Prăjiți gogoșile timp de aproximativ 2 minute, amestecând ușor și răsturnând gogoșile pentru a vă asigura că se prăjesc uniform și ajustând căldura, după cum este necesar, pentru a menține temperatura la 375 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, îndepărtați gogoșile și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu al doilea lot.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Lasă gogoșile să se răcească. Pregătiți alegerea glazurii amestecând împreună ingredientele glazurii. Scufundați gogoși și așezați-le pe grătar care a fost așezat peste foaia de copt. Dacă doriți, rulați în nucă de cocos la aproximativ 10 minute după ce ați scufundat în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Lăsați glazura să se usuce complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista