Dublu Ciocolata Glazurate Gogoasa Găuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați găurile de gogoși cu glazură dublă de ciocolată. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 140 de calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găuri De Gogoși De Ciocolată Glazurate De Casă, Ușor De Casă Glazurate Gogoasa Găuri, și Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar.
Instrucțiuni
Cerneti faina, zaharul, cacao, praful de copt si sarea intr-un castron mare; pus deoparte. În castron mediu, bateți ouăle, iaurtul și untul. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină împreună cu ciocolata tocată până se combină complet. Se răcește la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Pe suprafața de lucru cu făină, întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Ștampila afară gogoasa găuri cu bine presarata cu faina 1 1/4-inch rotund cutter și locul pe placa ușor presarata cu faina sau tigaie. Re-rulați resturile după cum este necesar. Puneți la frigider bucățile de aluat în timp ce încălziți uleiul.
În oală mare de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul la foc mediu până la 375 F.
Scoateți bucățile de aluat din frigider și folosind lingura cu fante, aruncați cu grijă 1/2 din găurile de gogoși în ulei.
Prăjiți gogoșile timp de aproximativ 2 minute, amestecând ușor și răsturnând gogoșile pentru a vă asigura că se prăjesc uniform și ajustând căldura, după cum este necesar, pentru a menține temperatura la 375 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, îndepărtați gogoșile și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu al doilea lot.
Lasă gogoșile să se răcească. Pregătiți alegerea glazurii amestecând împreună ingredientele glazurii. Scufundați gogoși și așezați-le pe grătar care a fost așezat peste foaia de copt. Dacă doriți, rulați în nucă de cocos la aproximativ 10 minute după ce ați scufundat în glazură.
Lăsați glazura să se usuce complet, aproximativ 30 de minute.