Dublu Ciocolata Glazurate Gogoasa Găuri

Dublu Ciocolata Glazurate Gogoasa Găuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați găurile de gogoși cu glazură dublă de ciocolată. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 140 de calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găuri De Gogoși De Ciocolată Glazurate De Casă, Ușor De Casă Glazurate Gogoasa Găuri, și Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, zaharul, cacao, praful de copt si sarea intr-un castron mare; pus deoparte. În castron mediu, bateți ouăle, iaurtul și untul. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină împreună cu ciocolata tocată până se combină complet. Se răcește la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe suprafața de lucru cu făină, întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Ștampila afară gogoasa găuri cu bine presarata cu faina 1 1/4-inch rotund cutter și locul pe placa ușor presarata cu faina sau tigaie. Re-rulați resturile după cum este necesar. Puneți la frigider bucățile de aluat în timp ce încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În oală mare de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul la foc mediu până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți bucățile de aluat din frigider și folosind lingura cu fante, aruncați cu grijă 1/2 din găurile de gogoși în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Prăjiți gogoșile timp de aproximativ 2 minute, amestecând ușor și răsturnând gogoșile pentru a vă asigura că se prăjesc uniform și ajustând căldura, după cum este necesar, pentru a menține temperatura la 375 F. cu ajutorul unei linguri cu fante, îndepărtați gogoșile și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu al doilea lot.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Lasă gogoșile să se răcească. Pregătiți alegerea glazurii amestecând împreună ingredientele glazurii. Scufundați gogoși și așezați-le pe grătar care a fost așezat peste foaia de copt. Dacă doriți, rulați în nucă de cocos la aproximativ 10 minute după ce ați scufundat în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Lăsați glazura să se usuce complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista