Drunken brânză de capră Crab Dip necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 470 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 41 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Brânză la grătar de capră beată a Ginei, Risotto de vin roșu beat cu conopidă prăjită și brânză de capră, și Anghinare Crab Dip.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Topiți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. După spumare, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați jumătate și jumătate și aduceți la foc mic.
6
Bateți crema de brânză în trepte. Odată încorporat și neted, adăugați toate, cu excepția a 1/4 cană de brânză de capră în mână și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab și 2 linguri de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Se toarnă într-un vas de caserolă de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Se amestecă împreună panko, rămânând 1/4 cană brânză rasă, rămânând 2 linguri pătrunjel și boia de ardei într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați partea superioară a scufundării cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți până la bule și fierbinți, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.