Dovlecei și roșii umplute cu cuscus
Dovleceii și roșiile umplute cu cuscus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 407 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți dovlecel, parmezan, cuscus prăjit cu usturoi și ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Salată de cuscus de somon cu roșii și dovlecei, și Roșii Umplute Cu Cuscus Din Plante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pregătiți amestecul de cuscus conform instrucțiunilor pachetului, omițând grăsimea.
În timp ce cuscusul stă, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Se adaugă dovlecelul și ceapa și se sotează 4 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul, 1/4 linguriță de sare și piper. Cuscus de puf cu o furculiță. Se amestecă 3/4 cană de cuscus în amestec de dovlecei; rezervați cuscusul rămas pentru o altă utilizare.
Tăiați roșiile în jumătate transversal; îndepărtați și aruncați pulpa și semințele din jumătățile de roșii.
Așezați jumătățile de roșii într-un vas de copt pătrat de 8 inci și presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Puneți amestecul de dovlecei uniform în jumătăți de roșii.
Presărați fiecare jumătate de roșii umplute cu 1 linguriță de brânză.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când roșiile sunt moi și umplutura este bine încălzită.