Dovlecei Umpluți Cu Ricotta
Dovlecelul umplut cu Ricotta necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 89 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză ricotta parțial degresată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Încercați Flori de dovlecei umplute cu Ricotta, Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta, și Coji umplute cu Ricotta de porumb și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Scoateți semințele fiecărei jumătăți de dovlecei cu o lingură. Condimentați jumătățile scobite cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper măcinat.
Amestecați brânza ricotta, brânza mozzarella, parmezanul, sucul de lămâie, busuiocul uscat, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper măcinat într-un bol. Împărțiți amestecul de brânză între patru jumătăți de dovlecei. Aranjați dovleceii umpluți pe foaia de copt unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și umplutura începe să se rumenească, 15 până la 20 de minute.