Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită
Dovleceii umpluți cu carne de vită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 184 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie, pesmet, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită, și Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii cu fața tăiată în jos într-o tigaie și turnați apă în tigaie.
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, combinați ingredientele de umplere.
Scoateți dovleceii din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 375. Umpleți ușor lingura în fiecare cavitate de dovleac.
Combinați ingredientele glazurate și ungeți carnea și blatul de dovlecei.
Coaceți 40-50 de minute, ungând cu glazură la fiecare 15 minute.