Dovlecei Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină Oscar mayer, unt, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni, și Dovlecei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați dovleceii pe lungime în jumătate; scoateți centrele pe tăbliță, lăsând coji groase de 1/8 inch.
Așezați cojile într-un vas de copt de 13x9 inci.
Se taie carnea de dovlecei. Topiți 1 Lingură. unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și dovlecelul tocat; gatiti si amestecati 3 min. sau până când ceapa este crocantă.
Adăugați roșiile și slănina; gatiti 2 min. Se amestecă brânza. Lingură în coji de dovlecei.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie.
Adăugați firimituri panko; gatiti si amestecati 3 min. sau până se rumenesc.
Se presară peste cochilii umplute.
Coaceți 15 min. sau până se încălzește.