Dovlecelul umflat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, firimituri grosiere de cracker, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite Pufoase, Om de zăpadă cu jet, și Clătite Pufoase.
Instrucțiuni
1
Așezați dovleceii și ceapa într-o oală cu apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge, se răcește și se amestecă.
3
Se amestecă în 2 linguri unt, hrean, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Unt
Piper
Sare
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și amestecați firimiturile de cracker până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se amestecă oul în amestecul de dovlecei piure. Scoateți în vasul de copt pregătit și acoperiți cu amestecul de cracker crumbs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când toppingul este crocant.