Dovlecei sotati cu usturoi si ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii sotati cu usturoi și ierburi. Această rețetă servește 4. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, sarea, bulionul de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Dovlecei sotati cu usturoi si ierburi, Fasolea verde Sotată de Cook ' s Illustrated cu usturoi și ierburi, și Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul, la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, scallions și usturoi.
Se sotează timp de 6 până la 8 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Se toarnă încet în bulion de legume. Se amestecă amestecul de sos și patrunjelul. Se fierbe timp de 1 1/2 până la 2 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.