Dovlecei Coapte
Zucchini coapte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 77 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Coapte, Dovlecei Coapte, și Dovlecei Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți 1 linguriță de ulei de măsline pe fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de dovlecei în vas cu un model suprapus în rânduri sau o spirală într-un vas de plăcintă.
Se presară cu sare, piper și boia de ardei.
Pentru a face toppingul: într-un bol, amestecați împreună pesmetul panko, cimbru, parmezan și condimentați cu un strop de sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și amestecați până când toate pesmetul sunt înmuiate cu nuanța galbenă a uleiului.
Presărați toppingul uniform peste vas și coaceți până când blatul se rumenesc, 30 până la 35 de minute.