Dovleac Toffee Crunch Cheesecake

Dovleac Toffee Crunch Cheesecake
Această rețetă face 12 porții cu 802 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână grea, extract de vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Toffee Crunch Cheesecake, Toffee Crunch Caramel Cheesecake, și PHILADELPHIA 3-pas Toffee Crunch Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. pulverizați fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile gingersnap, untul și zahărul brun cu mâinile până când amestecul se ține împreună când este presat. Apăsați în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți crusta până când este fermă și ușor întunecată, aproximativ 12 minute. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Faceți umplutură: bateți crema de brânză și zahărul brun într-un bol mare până se omogenizează. Bateți în unt, apoi ouăle, pe rând, pentru a încorpora bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă în smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
6
Adăugați făină, scorțișoară, extract de vanilie și sare, apoi amestecați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
7
Adăugați piureul de dovleac și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
8
Așezați tigaia cu formă de primăvară cu crustă răcită pe o tigaie mare de copt (crusta va scurge puțin unt topit pe măsură ce se coace tortul) și turnați amestecul în tigaia cu formă de primăvară peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tava De CoptTava De Copt
9
Reveniți la cuptorul 177° și coaceți timp de 1 oră și 10 minute sau până când umplutura este umflată în jurul marginilor și se mișcă ușor în centru când tigaia este agitată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți din cuptor și puneți imediat cheesecake fierbinte, neacoperit, la frigider; lăsați să se răcească peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mare la foc mediu. După dizolvarea zahărului, nu amestecați. Gatiti până când amestecul se transformă chihlimbar adânc în culoare, ocazional rotire tigaie și periaj în jos părți cu o perie de patiserie umed, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Reduceți căldura la minim și adăugați smântână, amestecând cu o lingură de lemn până când barbotarea dispare. Se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 8 minute. Se răcește până se întărește, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Scoateți cheesecake-ul din frigider și lingurați caramelul deasupra, doar până la margini, având grijă să nu-l lăsați să picure pe părți. Faceți un inel din cioburi de bomboane pe marginea vârfului tortului. Folosiți chipsuri de ciocolată albă pentru a face o față jack-O'-lantern în centru. Se răcește cel puțin două ore și până la o zi înainte de servire. Rulați ușor un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul și a elibera părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista