Dovleac-Supă De Fasole Neagră
Supa de dovleac-fasole neagră este o fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui mai puțin de sodiu, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră-Dovleac, Supă De Dovleac De Fasole Neagră, și Supă de dovleac și fasole neagră.
Instrucțiuni
Așezați roșiile și fasolea într-un robot de bucătărie; procesați până când aproximativ jumătate din fasole sunt netede. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați chimen și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați amestec de fasole, bulion și următoarele 3 ingrediente (prin dovleac); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă sherry. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; presărați fiecare porție cu aproximativ 2 linguri queso fresco și aproximativ 1 lingură de ceapă verde.
Garnisiți cu sâmburi de dovleac, dacă doriți.