Dovleac-Supă De Fasole Neagră

Dovleac-Supă De Fasole Neagră
Supa de dovleac-fasole neagră este o fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui mai puțin de sodiu, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră-Dovleac, Supă De Dovleac De Fasole Neagră, și Supă de dovleac și fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile și fasolea într-un robot de bucătărie; procesați până când aproximativ jumătate din fasole sunt netede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați chimen și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
5
Adăugați amestec de fasole, bulion și următoarele 3 ingrediente (prin dovleac); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă sherry. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; presărați fiecare porție cu aproximativ 2 linguri queso fresco și aproximativ 1 lingură de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Queso FrescoQueso Fresco
DovleacDovleac
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Garnisiți cu sâmburi de dovleac, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista