Dovleac provensal tian

Dovleac provensal tian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleacul provensal tian. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 206 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, nucșoară, brânză gruyincrucrore și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tian (Legume Provensale La Cuptor), Cina In Seara Asta: Taitei Prajiti De Zi Cu Zi (Tian Tian Chao Mian), și Le Tian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Curățați dovleacul și tăiați carnea în bucăți mici. Puneți-l într-o tigaie cu aproximativ 6 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Puneți capacul și aburiți timp de 15-20 de minute până când este foarte moale.
4
Mash cu un masher sau furculiță, sezon și se adaugă nucșoară. Dacă este apoasă, reveniți la foc și gătiți timp de 1-2 minute, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5
În timp ce dovleacul aburește, prăjiți ceapa într-o cratiță de dimensiuni medii în unt și ulei timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se toarnă treptat laptele, puțin câte puțin, amestecând tot timpul pentru a preveni formarea de bulgări și se gătește la foc mic până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Se amestecă sosul alb cu dovleacul și oul și se bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
8
Se toarnă într-un vas mic de copt din ceramică bine uns cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
9
Presărați brânza și migdalele și coaceți timp de 40 de minute, sau până când sunt ușor ferme și aurii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista