Dovleac de ghindă cu curmale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă cu curmale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, zahăr brun, ulei vegetal fără grăsimi trans și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de ghindă prăjită cu curmale, semințe de dovleac și brânză de capră și un cadou organic de curcan întreg, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.
Instrucțiuni
Pierce squash cu cuțit în mai multe locuri pentru a permite aburului să scape.
Așezați pe un prosop de hârtie cu microunde în cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit aproximativ 5 minute sau până când dovlecelul se simte cald la atingere.
Tăiați în jumătate; scoateți semințele.
În vasul cu microunde de mică adâncime, așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la 5 până la 8 minute, antena rotativă la fiecare 2 minute, până se înmoaie.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase. Întoarceți dovleceii tăiați în sus. Lingura data amestec în centre de suc de fructe. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim aproximativ 1 minut sau până când zahărul este topit.
Tăiați fiecare jumătate de dovleac în 2 bucăți de servire.