Dorie Greenspan e dublu ciocolata prajiturele
Reteta Dorie Greenspan ' s Double Chocolate Cupcakes ar putea satisface pofta americană în aproximativ 5 ore. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Serious Eats are 51 de fani. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Un amestec de unt, făină, ciocolată dulce-amăruie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dorie Greenspan ' s go-to beef Daube, Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan, și Cel Mai Bun Tort Bundt Cu Banane (Dorie Greenspan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătirea: centrați un raft în cuptor și preîncălziți la 350 de grade Fahrenheit. Montați cele 12 forme ale unei forme de brioșă cu cupe de brioșă din hârtie.
Se așează pe o foaie de copt și se lasă deoparte.
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Lucrând cu un mixer de stand sau un mixer de mână și un castron mare, bateți untul la viteză medie până când este moale și cremos.
Adăugați zahărul și bateți timp de două minute, până se amestecă în unt.
Adăugați oul, apoi gălbenușul, bătând timp de 1 minut între fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți vanilia, apoi reduceți viteza mixerului la minim și adăugați jumătate din ingredientele uscate, amestecând doar până când dispar. Răsturnați vasul și adăugați Zara, amestecând până se încorporează, apoi amestecați ingredientele uscate rămase. Răsturnați vasul, adăugați ciocolata topită și amestecați-l manual cu o spatulă de cauciuc. Împărțiți aluatul uniform în formele pregătite.
Coaceți timp de 22-25 de minute sau până când vârfurile prăjiturilor sunt elastice și un tester introdus în centre iese curat.
Transferați tigaia pentru brioșe într-un suport de răcire și lăsați prăjiturile să se răcească timp de 5 minute înainte de a le desface. Se răcește la temperatura camerei înainte de geam.
Faceți glazura: topiți ciocolata într-un vas termorezistent peste o cratiță cu apă clocotită.
Transferați vasul pe tejghea și lăsați-l să stea timp de cinci minute. Se amestecă zahărul de cofetărie cernut, urmat de bucăți de unt rece. Se amestecă până când untul dispare complet în ciocolată. Folosiți o spatulă mică pentru a întinde glazura pe cupcakes sau înmuiați-le dacă glazura pare foarte subțire (dacă preferați, lăsați glazura să se răcească mai mult, apoi întindeți-o.)