Dip ușor de anghinare cu spanac cu brânză
Easy Spanac Anghinare Dip cu brânză este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți maioneză cu conținut redus de grăsimi, spanac, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Lingură în farfurie de quiche de 9 inci sau farfurie de plăcintă.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.