Dip ușor de anghinare cu spanac cu brânză

Dip ușor de anghinare cu spanac cu brânză
Easy Spanac Anghinare Dip cu brânză este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți maioneză cu conținut redus de grăsimi, spanac, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați ingredientele.
3
Lingură în farfurie de quiche de 9 inci sau farfurie de plăcintă.
4
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista