Dip fierbinte de ceapă caramelizată cu slănină și Gruyulincrucrore
Dip fierbinte ceapa caramelizata cu Bacon si Gruyul fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ulei vegetal, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă caramelizată, Gruyulincroyre și slănină răspândită, Gruyere caldă, slănină și ceapă caramelizată, și Ceapa Caramelizata, Gruyere + Bacon Ardei Pizza Din Grau Integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, zahăr și sare; gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand ceapa se inmoaie si incepe sa devina aurie. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 20 de minute sau până când ceapa devine maro auriu. Se amestecă oțetul, răzuind fundul tigaiei pentru a degrada tigaia. Gatiti, amestecand des, pana cand otetul se reduce la jumatate. Se amestecă cimbru.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 8-10 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; se sfărâmă fin.
Combinați brânza și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă ceapa și slănina.
Transferați într-un vas de copt cu 2 căni.
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul bule și partea superioară este ușor aurie.