Dip spanac proaspăt este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, chipsuri de cartofi, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un strat cvadruplu de prosoape de hârtie pe o tăietură și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Așezați o strecurătoare cu plasă fină în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu față dreaptă, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați morcovul, ceapa, usturoiul, sarea măsurată și piperul măsurat și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați jumătate din spanac, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, aruncand ocazional cu clesti, pana cand spanacul este complet ofilit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați spanacul rămas și gătiți, aruncând ocazional, până se ofilesc complet, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Transferați spanacul în strecurătoarea din chiuvetă. Folosind o oală, apăsați spanacul pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Polonic
8
Așezați spanacul pe prosoapele de hârtie stratificate, acoperiți cu un al doilea strat cvadruplu de prosoape de hârtie și apăsați orice lichid suplimentar din frunze. Aruncați prosoapele de hârtie, tocați fin spanacul și transferați-l în vasul cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați scallions, smântână, maioneză, Worcestershire și suc de lămâie și amestecați pentru a combina. Acoperiți bine și refrigerați până când aromele se amestecă și scufundarea este bine răcită, aproximativ 2 ore.Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar, apoi transferați într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
10
Serviți cu biscuiți saltine sau Ritz, crostini, bețișoare de morcov, bețișoare de țelină sau chipsuri de cartofi tăiate gros.