Dip De Somon Afumat

Dip De Somon Afumat
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Scufundarea cu somon afumat ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $7.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți somon, arpagic, CR aproxormme fra aprox.Che, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Dip De Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron micpână când se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Puneți somonul într-un procesor alimentar; pulsați doar câteva secunde la un moment dat până când somonul este redus la bucăți de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
3
Adăugați somon și 2 linguri de arpagic tocr amestec de fra fra; ori pentru a încorpora.Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArpagicArpagic
SomonSomon
4
Folosind un cojitor de legume, îndepărtațitest din lămâie (numai partea galbenă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Cutlengthwise în benzi subțiri.
6
Se ornează cu coajă de lămâie și 2"-bucăți lungi de proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
7
Se servește cu pâine prăjită pumpernickel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista