Dip de Crab savuros cu Crudit 4
Dip Crab savuros cu Crudit Crudit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 241 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, ceapă verde, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Prăjituri de Crab cu Remouladă savuroasă, și Tort Savuros Cu Brânză De Castan, Crab Și Capră.
Instrucțiuni
Combinați 8 oz. cremă de brânză înmuiată, 1 cană smântână, 1/4 cană maioneză, 3 linguri. suc de lămâie, 6 scallions tocate mărunt (numai părți albe și verzi PAL), 2 căței de usturoi tocați și 3/4 linguriță. cayenne într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine. Se amestecă ușor în 2 (6 oz.) conserve de carne de crab (scursă); se condimentează cu sare și piper. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire. (Scufundarea se poate face cu o zi în avans; acoperiți și refrigerați.)
Se servește cu crudit sau pita prăjită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.