Dip De Ceapă Caramelizată Fără Lactate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați ceapa caramelizată fără lactate. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 205 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 56 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sare, drojdie nutritivă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pizza Albă Cu Ceapă Caramelizată Paleo - Fără Lactate, Pâine cu banane pâine prăjită franceză cu banane caramelizate (fără Gluten, Paleo + fără lactate), și Ouă coapte cu ceapă caramelizată fumurie și Bietă ofilită {fără lactoză; fără Gluten}.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie sotată la foc mediu și începeți prin topirea margarinei.
Adăugați uleiul odată ce margarina este lichefiată, apoi aruncați în toată ceapa, aruncând pentru a acoperi.Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți ușor timp de 40 – 45 de minute, amestecând ocazional.Incorporați condimentele și sarea, gătind încă 10 minute până se rumenesc chihlimbar și se caramelizează frumos.Glisați ceapa pe o farfurie și lăsați să se răcească.Scoateți robotul de bucătărie și curățați complet tofu-ul, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, astfel încât să nu rămână bulgări.Amestecați muștarul, pudra de usturoi și drojdia nutritivă.În cele din urmă, adăugați ceapa caramelizată și pulsați pentru a combina, asigurându-vă că nu o faceți prea mult, astfel încât să aveți în continuare bucăți frumoase de ceapă.
Transferați scufundarea într-un recipient etanș la aer și refrigerați peste noapte pentru a permite aromelor să se contopească și să se intensifice.
Se servește la temperatura camerei.