Dip De Brânză De Anghinare
Dipul de brânză de anghinare este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare ambalate în apă, smântână, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.