Dip Cu Spanac Zesty

Dip Cu Spanac Zesty
Zesty spanac Dip este un hor d ' oeuvre care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 106 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, ardeiul gras, iaurtul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bun. Spanac Zesty - baie de anghinare și chipsuri, Dip De Porumb Zesty, și Zesty Nacho Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și dați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește cu bețișoare de morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Graham Beck Bliss Nectar. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate99
Revista