Diavoli călare
Diavolii călare este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză, prune uscate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați raftul rezistent la cuptor pe foaia de prăjituri; pus deoparte.
Așezați 12 scobitori într-un vas cu apă pentru a se înmuia.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați fanta în fiecare prune pentru a face buzunar, având grijă să nu tăiați până la capăt. Umpleți prunele cu brânză albastră.
Tăiați fiecare felie de slănină în treimi. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei prune umplute, folosind o scobitoare pentru a o fixa.
Așezați pe raft pe foaia de prăjituri.
Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 10 până la 12 minute, întorcându-se o dată pentru a evita arderea slăninii. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.