Desert De Înghețată Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă servește 15. O porție conține 349 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți topping de ciocolată care formează coajă, ou, betty chocolate chip cookie mix și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Sănătoasă De Dovleac (Vegană Și Fără Gluten), Biscuiți Cu Cremă De Ciocolată Fără Gluten, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Pe foaie cookie ungrased, face 5 cookie-uri prin cădere aluat de linguri.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire.
Între timp, folosind degetele umezite (aluatul va fi lipicios), apăsați aluatul rămas în tigaie unsă de 13x9 inci.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Întindeți 1/3 cană de topping de ciocolată peste crusta coaptă răcită. Congelați 10 până la 15 minute sau până când ciocolata este setată. Între timp, scoateți înghețata din congelator pentru a se înmuia.
Întindeți înghețata înmuiată uniform peste crusta acoperită cu ciocolată. Zdrobiți 5 fursecuri coapte; se presară peste stratul de înghețată.
Stropiți restul de ciocolată peste firimiturile de prăjituri. Capac; înghețați 2 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de tăiere. Pentru servirea bucăților, tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri. A se păstra acoperit în congelator.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "